Programul Cursului Firesc

Sâmbăta, de la ora 10:00, 
Grupa 6-8 ani
Joia, de la ora 17:30, 
Grupa 9-11 ani
Joi, de la ora 19:00, 
Grupa 12+

Rapid

În doar 4 luni, copilul tău va dobândi abilități esențiale care îi vor schimba viața pentru totdeauna. De la învățarea modului de a comunica eficient și construirea încrederii în sine, până la gestionarea emoțiilor și dezvoltarea abilităților de planificare și gestionare a timpului, FIRESC îi va oferi instrumentele necesare pentru a-și atinge potențialul maxim.

Eficient

De la prima sesiune, copilul tău va fi implicat în activități practice și exerciții care îl vor ajuta să-și dezvolte abilitățile într-un mod eficient și sustenabil. Cu sprijinul meu constant, va primi feedback personalizat pentru a se asigura că se află mereu pe drumul cel bun în procesul său de învățare și dezvoltare.

Simplu

Programul FIRESC este o călătorie de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți, împărțită în sesiuni ușor de înțeles, cu o durată 1h-1,5h pe zi. Copilul tău va explora subiectele într-un mod captivant și interactiv, fără a fi copleșit de informații sau presiuni.

Descoperă cum FIRESC poate transforma viața copilului tău, oferindu-i instrumentele necesare pentru a crește și a străluci...

Data de Începere

Programul începe pe 8 februarie, oferindu-i copilului tău oportunitatea de a se înscrie într-o călătorie de dezvoltare personală plină de provocări și reușite.

16 Sesiuni Captivante

Cu o durată de 16 săptămâni, fiecare sesiune este concepută pentru a aduce beneficii tangibile în dezvoltarea copilului tău, oferindu-i oportunitatea de a explora noi abilități și de a-și descoperi potențialul.

Lecții Interactive

Fiecare sesiune este concepută să ofere interactivitate și activități care vor păstra interesul și angajamentul copilului tău pe tot parcursul programului. Nu există loc pentru plictiseală sau monotomie în cadrul FIRESC!

Feedback Personalizat

Copilul tău va primi feedback personalizat din partea mea, ghidându-l pe tot parcursul călătoriei sale de învățare și dezvoltare. Cu sprijinul meu, va dobândi încredere și va evolua în mod constant.

Fișe de Lucru și Jocuri Educaționale

În plus față de lecțiile interactive, copilul tău va avea acces la fișe de lucru și jocuri educaționale, care îl vor ajuta să-și aprofundeze cunoștințele și să-și consolideze abilitățile într-un mod distractiv și captivant.

Mersi!
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Abonează-te la ofertele mele