Copii între 12 - 18 ani

Tabără Ski Bulgaria

SUnt interesat

 pentru copiii cu vârste mai mici, vă rugăm să ne contactați direct 

Experimentează Schiul și Dezvoltarea Personală în Inima Munților

Alătură-te nouă pentru o săptămână pl​ină de aventuri și dezvoltare personală în Bulgaria!

Bine ai venit la tabăra noastră de iarnă, unde aventura și descoperirea de sine se întâlnesc pe pârtii! 🎿 În perioada 17-23 februarie 2024, tinerii cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani sunt invitați să se alăture unei experiențe memorabile la Tabăra de Schi și Dezvoltare Personală în Pamporovo, Bulgaria.

Ce îți oferim

Fă parte dintr-o tabără care îmbină distracția cu învățarea și creează amintiri pentru o viață întreagă. Locurile sunt limitate, așa că rezervă acum locul pentru copilul tău pentru o experiență de neuitat!

Apasă pe pictograme pentru a afla mai multe detalii despre tabăra de ski.

Cazare Premium

Înscriere

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.
  • 5 zile de schi alături de instructori pentru diverse niveluri de competență
  • 3 ore de ski zilnic cu supravegherea unui instructor autorizat
  • Locker gratuit la centrul de schi pentru depozitarea echipamentului
  • Transport autocar București - Pamporovo - București inclus
  • Shuttle Bus între Hotel și Centrul de Schi

Explorând Superputerile Personale: 
Descoperirea și dezvoltarea calităților unice ale fiecărui participant pentru a-și recunoaște și valorifica puterile personale. 

Călătorie în Lumea Emoțiilor 
Explorarea și înțelegerea emoțiilor, învățând cum să le gestionăm și să le transformăm în instrumente constructive. 

Construind Poduri de Comunicare 
Dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare, punând accent pe ascultare activă, empatie și construirea unei comunicări sănătoase. 

Atingerea Obiectivelor Personale: 
Învățarea tehnicii stabilirii și atingerii obiectivelor personale, promovând responsabilitatea și automotivarea.

 Arta Recunoștinței și Mindfulness
 Practicarea recunoștinței și a conștientizării în prezent pentru a cultiva o mentalitate pozitivă și a gestiona stresul în mod sănătos.

Principiile Ordinii cu Marie Kondo:
Descoperă arta japoneză a organizării și ordonării, inspirată de celebra Marie Kondo. Acest atelier îți oferă instrumentele esențiale pentru a transforma spațiul tău într-o oază de liniște și echilibru. Învață cum să identifici și să păstrezi doar lucrurile care îți aduc bucurie, aplicând principiile minimalismului și ale unei vieți ordonate.

Ikigai:
Aprofundează conceptul japonez al "ikigai", adică motivul pentru care te ridici dimineața și simți că viața ta are sens. Acest atelier te îndrumă să explorezi pasiunile, talentele, ceea ce lumea are nevoie și ceea ce poți fi plătit să faci. Descoperă echilibrul perfect între ceea ce iubești, ceea ce ești bun să faci, ceea ce lumea are nevoie și ceea ce te susține financiar.

Kakeibo:
Intră în lumea economiei personale japoneze cu Kakeibo, un sistem de bugetare simplu și eficient. Acest atelier îți oferă instrumentele și abilitățile necesare pentru a-ți gestiona banii într-un mod holistic și conștient. Descoperă cum să-ți stabilești obiective financiare, să urmărești cheltuielile și să-ți gestionezi resursele pentru o viață echilibrată și plină de satisfacții.

Wabi-Sabi în Artă și Viață:
Aprofundează conceptul japonez de wabi-sabi, celebrând frumusețea în imperfecțiune și simplitate. În acest atelier, vei explora modul în care wabi-sabi poate fi integrat în arta și viața cotidiană, aducând un farmec aparte în fiecare detaliu.

Haiku: Capturarea Magiei în Trei Versuri
Descoperă arta și farmecul poeziei japoneze în cadrul atelierului nostru de haiku! Haiku-urile sunt poezii scurte, dar expresive, alcătuite din trei versuri care surprind momente fugare din natură sau emoții intense într-o formă simplă și profundă.

  • Regim de masă Full Board: Mic Dejun, Prânz și Cină incluse
  • Bucură-te de preparate sa​vuroase într-un cadru confortabil
LAST MINUTE​ 

10%
 REDUCERE

Înscrie-mă